Menu Sluiten

Over ons

Veel voetklachten kunnen voorkomen of verminderd worden door een juiste (preventieve) behandeling en verzorging. Een regelmatig bezoek aan de podoloog en/of de pedicure is daarom zeer aan te bevelen.

Afgestemd op uw klachten heeft PodoComfort beide disciplines in huis, waardoor u altijd de juiste persoonlijke podologiebehandeling kunt verwachten.

Voeten vormen letterlijk en figuurlijk de basis van ons lichaam en zijn de motor van onze voortbeweging. We moeten onze onderdanen dus goed verzorgen, willen we er zeker van zijn tot op latere leeftijd nog ‘goed uit de voeten’ te kunnen. Onvermijdelijk vraagt de voet gaandeweg om enig onderhoud. 

Gelukkig zijn veel klachten redelijk simpel te voorkomen door het dragen van adequaat schoeisel, eventueel in combinatie met een regelmatige pedicurebehandeling. Soms moet men een ‘stap’ verder gaan. De oorzaak van voetklachten komt regelmatig voort uit standsafwijkingen, en dan begeeft zich men zich al snel op het terrein van de podologie. Het werk van de podoloog gaat dus aanzienlijk verder dan dat van de pedicure.

Steek uw voeten niet langer onder stoelen of banken en maak een afspraak voor een deskundig advies. PodoComfort heeft zowel een podologie praktijk in Amsterdam-centrum als een podologiepraktijk in Haarlem.

 

Uw zorgaanbieder doet er alles aan u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch vragen of klachten hebben, schroom niet en neem zo spoedig mogelijk contact met ons op. Uiteraard is PodoComfort aangesloten bij de Geschillencommissie. Uitgebreide informatie treft u aan in de berichtenblog op deze site. 

 

regina vd duijn podocomfort